Мобільний кінотеатр під відкритим небом Брав участь

Доданий
01.09.2020
Номер
9
Культура

В рамках проєкту планується закупити мультимедійну апаратуру і необхідне обладнання для облаштування кінотеатрів під відкритим небом, і влаштовувати кіноперегляди у дворах багатоквартирних будинків різних мікрорайонів нашої громади. Координацію роботи його та зберігання обладнання здійснюватиме Асоціація ОСББ "СИЛА ОСББ" створена у м.Вознесенську до членів якої входе більше 10ОСББ міста.

Автор проєкту
Бюджет
99 800 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

Мешканці відчувають себе не залученими до суспільного життя, багато часу проводять перед телевізорами, а діти перед гаджетами. Проєктом пропонуємо урізноманітнити проведення теплих вечорів мешканців нашої громади.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Плануємо протягом теплого періоду року влаштовувати перегляди кіно,мульт –фільмів у дворах багатоквартирних будинків, ігрових майданчиках у всіх мікрорайонах громади, відповідно до встановленого графіку. Запровадження такої ініціативи сприятиме налагодженню культури добросусідства, діти та батьки отримають ще один варіант спільного проведення дозвілля, мешканці старшого віку також відчуватимуть себе залученими до суспільного життя. Мешканці громади знатимуть встановлений графік показів.

Мета проекту

Підвищити залученість мешканців різних вікових категорій багатоквартирних будинків до активного дозвілля, налагодження культури добросусідства та взаємодопомоги.

На кого орієнтований проект

Проект орієнтований на мешканців різних вікових категорій багатоквартирних будинків нашої громади. Додатковою цільовою аудиторією є Правління ОСББ, ОСНів, представників влади, громадськості, бізнесу

План заходів реалізації проекту

В рамках проекту необхідно: 1) Закупити необхідне обладнання для облаштування кінотеатру – проектор, екран, стільці, акустична систему, палатку, причепну систему для перевезення; 2) Розробити та опублікувати графік кінопереглядів у різних мікрорайонах містаза попередніми консультаціями з ОСББ, ОСН; 3) Скласти список фільмів можливих до перегляду, які не суперечать вимогам законодавства, нормам моралі і т.д. 4) Провести відкриття проєкту 5) Подальший показ фільмів відповідно до встановленого граф

Ключові показники оцінки результату проекту

1) збільшиться рівень залучення мешканців багатоквартирних будинків різних вікових груп до суспільного/культурного життя; 2) підвищиться соціальна згуртованість мешканців, культура взаємодопомоги; 3) з’явиться можливість вибору варіантів проведення дозвілля різних вікових груп, якісний рівень дозвілля.

Тип проекту

соціальний

Ризики

відсутні, бачимо лише позитивну тенденцію в розвитку та культурному дозвіллі громади

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Яроцька Яна Віталіївна

Контактні дані відповідальної особи

0956011977