Майданчик воркаут ОСН "САДКИ" Брав участь

Доданий
31.08.2020
Номер
5
Спорт

Воркаут - сучасний молодіжне напрямок, спрямований на розвиток фізичних і розумових параметрів людини.
Спорт, здоров'я і добре самопочуття набагато ближче, ніж ми іноді думаємо. Всі перешкоди можна подолати і отримати те, про що мрієш, якщо по-справжньому до цього прагнеш!

Автор проєкту
Олена
«ОРГАН САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ "КВАРТАЛЬНИЙ КОМІТЕТ "САДКИ"»
Олена Кириченко
Бюджет
99 985 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

Проблема здорового способу життя в сучасному суспільстві сьогодні є однією з найактуальніших. Ця проблема вимагає до себе особливої ​​уваги, якщо стосується дітей і підлітків і молоді. Культура здорового способу життя виступає як один з основних компонентів загальної культури людини. Здоров'я підростаючого покоління і розробка ефективних заходів, спрямованих на його зміцнення, в даний час - найважливіша соціальна задача.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Воркаут - сучасний молодіжне напрямок, спрямований на розвиток фізичних і розумових параметрів людини. Для виконання вправ потрібні перекладина, гімнастичний місток, шведська стінка і т.ін. Даний проект має дати можливість самим звичайним людям долучитися до здорового способу життя, знайти однодумців і корисно проведити часу.

Мета проекту

Метою проекту є популяризація та доступність спорту, фізичного розвитку та здорового способу життя не залежно від віку, статі, особливостей конституції тіла та ступеню фізичного розвитку.

На кого орієнтований проект

Проект орієнтовано на людей абсолютно різних вікових категорій, фінансового статку та фізичних особливостей.молоде покоління громади, а особливо молодь громади!

План заходів реалізації проекту

1. Подання проекту. 2. Промоакція на підтримку проекту в соцмережах, ЗМІ, робота з населенням. 3. Перемога. 4. Реалізація проекту за участі громадян ОСН "Садки".

Ключові показники оцінки результату проекту

Пропагування здорового способу життя! Активний здоровий відпочинок! Батьки займаються спортом разом з дітьми! Добра компанія офлайн!

Тип проекту

Соціальний проект

Приклади (кейси) схожих рішень

https://uacrisis.org/uk/u-pribuzhanivskij-gromadi-vidbulisya-finalni-zmagannya-z-vulichnogo-vorkautu

Посилання на групу проекту в соцмережаі

https://www.facebook.com/groups/Sadky/

Відповідальні підрозділи

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Яроцька Яна Віталіївна

Контактні дані відповідальної особи

0956011977