Спортивно-ігровий комплекс "Невгамонько" по вул. Чорновола На реалізації

Доданий
01.09.2020
Номер
10
Спорт

Комплекс «Невгамонько» по вул. Чорновола розташовано у центрі мікрорайону, де проживає багато молоді та сімей з дітьми. Облаштування ігрової та спортивної зони поряд з захищеним дитячим майданчиком надасть можливість мешканцям проводити активно та безпечно свій відпочинок, долучаючись до занять спортом та здорового способу життя.

Автор проєкту
Бюджет
99 994 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

Погіршення фізичного розвитку і здоров'я дітей та молоді, зменшення часу, що приділяється проведенню активного дозвілля. Одним з шляхів вирішення цієї проблеми є надання безкоштовної можливості для занять різними видами спорту на сучасних комплексах, що в свою чергу забезпечує розвиток рухової активності дітей та молоді, зміцнює їх психічне та фізичне здоров'я.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Облаштування сучасного комплексу для активного відпочинку, що буде складатися з багатофункціонального поля для ігрових видів спорту, різнопланового спортивного приладдя та розташованого поряд безпечного дитячого майданчика, де батьки могли б зайняти дітей, буде сприяти розвитку фізичного здоров’я та культури у молоді, вдосконалювати фізичне виховання дітей та молоді, зміцнювати зв’язки між поколіннями.

Мета проекту

Створити умови мешканцям міста для занять спортом, для зміцнення зв’язків між дітьми та батьками за допомогою спільної участі в активних іграх та дозвіллі, для популяризації здорового способу життя

На кого орієнтований проект

Спортивно-ігровий комплекс дасть можливість регулярно займатися спортом підліткам, молоді та дорослим мешканцям, та активно відпочивати дітям разом із батьками, притримуючись ЗОЖ.

План заходів реалізації проекту

1. Придбання обладнання. 2. Доставка обладнання 3. Монтаж. 4. Урочисте відкриття

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення рівня охоплення дітей фізкультурою та спортом. Покращення здоров'я та рівня фізичного розвитку дітей та молоді. Можливість мешканцям безкоштовно займатися спортом. На спортивно-ігрових майданчиках все більше з’являється молодь. Проходять спільні сімейні ігри у футбол або волейбол. Сім'ї з дітьми проводять вільний час разом, відпочиваючи активно та безпечно.

Тип проекту

спортивний, соціальний.

Ризики

Основний ризик - інфляція в країні, що може вплинути на зменшення обсягів реалізації проекту. Пасивність мешканців міста в реалізації громадських ініціатив..

Приклади (кейси) схожих рішень

Створити умови для поліпшення здоров’я громадян шляхом залучення населення до занять фізичною культурою та спортом. Популяризація здорового способу життя та сприяння максимальної реалізації здорових здібностей у молоді. Сприяння покращенню та зміцненню зв’язків між дітьми та батьками за допомогою спільної участі в активних іграх.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Войцеховська Наталія Миколаївна

Контактні дані відповідальної особи

3-21-34, 3-21-66