"Майдан єдності" Реалізований

Доданий
31.08.2020
Номер
6
Культура

Проект передбачає облаштування майданчика для мешканців мікрорайону. Це буде зона відпочинку, де і діти і дорослі зможуть проводити свій вільний час. Це буде майданчик на якому будуть проводитись різні свята, творчі вечори, турніри та змагання, перегляд фільмів та мультфільмів. Цей майданчик буде збирати і об'єднувати людей.

Автор проєкту
Бюджет
87 325 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

У нашій місцевості не моє ніяких літніх зон відпочинку і молоді просто не має де збиратися для спілкування і розвитку. Цей літній майданчик розкриває багато можливостей і згуртує нашу спільноту. Тому що у них є багато спільних інтересів але не має місця де могли б збиратися всі разом.Наприклад, подивитись разом фільм чи футбольний матч або боксерський поєдинок, підготувати концерт до свята чи взяти участь в спортивних змаганнях чи просто прийти і посидіти в інтернеті.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

"Майдан єдності» - це має бути затишне місце яке і справді буде об’єднувати людей. Тут має бути сам майдан який буде освітлений ліхтарями. Wi-fi зона, проектор, екран для того, щоб було на чому це все дивитись, навіс під яким буде встановлюватись сам екран. Крісла мішки в яких можна буде комфортно розміститися для відпочинку(зберігатися все буде в клубі).Охорони біля клубу не має, то бажано було б зробити тут камери відеоспостережень.

Мета проекту

Об'єднати молодь. Дати їм змогу розвиватися і бути більш дружними і згуртованими.

На кого орієнтований проект

Проект орієнтований на всю спільноту мікрорайону. Але звичайно більше на молодь, тому що молодь це наше майбутнє. Але в нашій місцевості крім клубу не має більше ніяких культурних закладів і коли яке

План заходів реалізації проекту

Створити площадку, зробити осітлення, придбати проектор і єкран, також купити колонки і wi-fi і вуличну камеру також придбати переносні пуфи. Все це буде зберігатися в клубі.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ми зможем заробляти кошти які будем використовувати для покращення нашого клубу в який ходить багато молоді, якій треба розвиватися. Проект дає змогу влітку зробити на вулиці чудову зону відпочинку, а взимку це можна використовувати в клубі і проводити довгі зимові вечори усім разом в чудовій компанії.

Тип проекту

Соціально культурний

Ризики

Думаю, все в нас буде добре!

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

Фотографії реалізованого проєкту

ПІБ Відповідальної особи

Яроцька Яна Віталіївна

Контактні дані відповідальної особи

0956011977