Будівництво майданчику для проведення змагань з спортивних єдиноборств на відкритому повітрі Відхилений остаточно

Доданий
29.08.2020
Номер
3
Спорт

У рамках проекту пропонуємо створити місце для занять бойовими мистецтвами на відкритому повітрі, збудувавши спортивний майданчик біля ФОКу з плавальним басейном. Майданчик матиме спортивну площадку (12х12 м) та трибуну для глядачів на 60-70 місць. У результаті 200 спортсменів 8 секцій єдиноборств проводитимуть заняття, спаринги та змагання. Майданчик також буде ареною для культурних заходів.

Автор проєкту
Іван
Іван Алексєєв
Бюджет
199 634 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

У місті є 8 секцій єдиноборств. Кількість спортсменів у них від 150 до 250 осіб. На літній період кількість зменшується через те, що освітні заклади закриваються на ремонт і тренери шукають місце для тренувань або роблять перерву. У цей період майже не проводяться спаринги та змагання між спортсменами. Причина та ж сама: влітку не має місця, де можна було б їх провести. Отже, проблема в тому, що в місті не має майданчика для проведення занять/змагань із бойових мистецтв на відкритому повітрі.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Вирішити вище описану проблему хочемо побудувавши спортивний майданчик для проведення занять/змагань на відкритому повітрі на прилеглій території ФОКу з плавальним басейном, так як три з восьми секцій бойового спрямування базуються тут, і вже є роздягальні, душові та інші необхідні умови. Також майданчик буде тут під постійним наглядом та може бути на балансі КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх». Це ще можливість для комунальної організації отримувати додаткові надходження від оренди майданчика.

Мета проекту

Створити умови у Вознесенську для проведення спортивних заходів на відкритому повітрі, шляхом будівництва на прилеглій території ФОКу з плавальним басейном спортивного майданчику з навісом.

На кого орієнтований проект

Не менше 150 спортсменів 8 секції єдиноборств міста. Секції художньої гімнастики та спортивної акробатики. Тут зможуть проводити культурні заходи громадські організації та освітні заклади міста.

План заходів реалізації проекту

Лютий-березень – підготовка проекту будівництва майданчика та всіх необхідних документів. Квітень – пошук підрядної організації, яка виконуватиме роботи. Травень – придбання необхідних матеріалів та обладнання. Травень – підготовка ґрунтової основи для будівництва. Закладання фундаменту. Червень-серпень – монтаж спортивного майданчика. Вересень – проведення фестивалю бойових мистецтв до Дня фізкультури та спорту.

Ключові показники оцінки результату проекту

Вісім секцій бойових мистецтв (150-250 спортсменів) отримають можливість займатись у літній період на відкритому повітрі. Протягом теплого періоду змагань та спарингів між спортсменами секцій бойових мистецтв буде проведено не менше 6 (біля 300 учасників). Кількість поінформованих про проєкт людей близько 10 тисяч осіб. Щороку на майданчику буде проходити не менше 10 культурних заходів громадських організацій. ФОК з плавальним басейном отримає додаткові надходження від оренди майданчика.

Тип проекту

Будівництво спортивного майданчика.

Ризики

До ризиків можна віднести брак фінансів на підготовку проекту будівництва, а також підвищення цін на будівельні матеріали.

Приклади (кейси) схожих рішень

Схожі майданчики створені в м.Очакові поблизу моря та в Одеській юридичній академії. Організатори змагань на таких майданчиках збирають на багато більше учасників, ніж у залах.

Посилання на групу проекту в соцмережаі

https://www.facebook.com/groups/331922247932033/about

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Яроцька Яна Віталіївна

Контактні дані відповідальної особи

0956011977