Модульний майданчик для стрітбаскету в парку Січової Слави На реалізації

Доданий
12.08.2020
Номер
1
Спорт

Будівництво стріт баскетбольного майданчика з додатковими опціямі (мультиспорт майданчик) для інших видів спорту - волейболу, великого тенісу, бандмінтона.

Автор проєкту
Бюджет
199 700 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вознесенськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

В місті мало спортивних майданчиків, які б мали мультифункціонал в якісному вигляді. Відсутність умов для розвитку таких видів спорту як баскетбол, волейбол, бадмінтон, великий теніс - призводить до відсутності вибору в спорті та фактичному виродженні окремих видів спорту, які користуються популярністю в багатьох країнах світу і безпосередньо в Україні.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Створення баскетбольного майданчика з додатковими модулями для таких видів спорту, як: волейбол, бадмінтон, великий теніс - дасть змогу залучити ту частину людей, які тематично займаючись вище перерахованими видами спорту, не могли реалізовувати та вдосконалювати свої навички за відсутності умов на спортивних майданчиках нашого міста. Локація майданчика відіграє важливу роль в залученні великої кількості людей та розвитку життя в парку Січової Слави.

Мета проекту

Створити якісний баскетбольний майданчик з додатковими модулями для таких видів спорту, як волейбол, бадмінтон, великий теніс.

На кого орієнтований проект

Різні вікові категорії жителів нашого міста. Основний фокус на молодь міста.

План заходів реалізації проекту

Проведення змагань між районами міста та з іншими ОТГ. Створення стрітбольного руху та залучення команд з інших міст України.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення опцій в виборі виду спорту, що допоможе залучити більшу кількість людей до здорового руху в житті. Збільшення соціальної активності в парку міста, що призведе до загального росту в наданні послуг та збільшення надходження до бюджету міста.

Тип проекту

Спортивний майданчик

Ризики

все буде добре :)

Приклади (кейси) схожих рішень

маю досвід будівництва 5 футбольних полів з різним рівнем бюджету. Всі проекти реалізовані в м. Київ.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Яроцька Яна Віталіївна

Контактні дані відповідальної особи

0956011977