Дитячий майданчик "САДКИ" Реалізований

Доданий
18.10.2019
Номер
6
Комунальне господарство

Дитячий майданчик "САДКИ" на березі річки Мертвовод ( вул.Космічна, 1).

Автор проєкту
Олена
«ОРГАН САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ "КВАРТАЛЬНИЙ КОМІТЕТ "САДКИ"»
Олена Кириченко
Бюджет
49 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

На кого орієнтований проект

Мешканці ОСН «Садки», мешканці сусідніх ОСН.

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

Територія мікрорайону Болгарка (м. Вознесенськ), нараховує майже 6 тис. жителів, з них біля 1 тис. дітей. Район є околицею міста, на цій території проживають представники національних меншин ( роми, молдавани, вірмени). В школі району навчається на сьогодні лише 320 учнів, садочок відвідує 106 діток.

Дитячі та спортивні майданчики знаходяться лише на території школи та дитячого садочка цього мікрорайону. Найближчий майданчик розташований біля мосту на межі районів Болгарка та Центральний. Щоб дістатися до найближчого майданчика, діти мають долати близько 4 км. Часто у вільний час діти граються на дорогах, тому постала гостра необхідність створити спеціальне місце для відпочинку та гри дітей. В районі немає жодного парку.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення належного простору для відпочинку дітей та батьків, через створення майданчика для активного відпочинку для жителів мікрорайону Болгарка м. Вознесенськ, а також їх друзів та гостей.

Пропоноване вирішення проблеми і його обґрунтування

Для вирішення суспільних проблем цього року було засновано ОСН "САДКИ". Спільними зусиллями було розпочато облаштування майданчику для дітей та дорослих. На даний час встановлено лише декілька лавочок та турнік, завезено пісок. Наразі планується подальше озеленення. Є необхідність у додатковому обладнанні: гойдалках, гірці, каруселі і т. ін.

Ключові показники оцінки результату проекту

Проект розроблений для того, щоб жителі мікрорайону, переважно діти та молодь, мали змогу проводити вільний час безпечно та з користю на свіжому повітрі. На глобальному рівні пропагується спорт та здоровий спосіб життя, безпечне дозвілля, згуртованість громади.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради

ПІБ Відповідальної особи

Синиця С. Р.