Залишився тиждень!!!

Громадський проект

До завершення голосування за проєктами Бюджету участі залишався лише тиждень. Тому, всі хто ще не проголосував - поспішайте віддати свій голос за проєкти.
Нагадуємо👇👍 До голосування допущено 11 проєктів. Це 3 великих проєкти (200 тис. грн. на реалізацію і один переможець) та 8 малих (100 тис. грн. на реалізацію і три переможці).🙋 Кожен мешканець може проголосувати за один маленький та один великий проєкт. Для голосування слід зареєструватися на сайті та обрати проєкти за назвою, номером або за допомогою фільтрів. ❓Як можна проголосувати за проєкт❓Голосування здійснюється через електронний сервіс «Громадський проєкт». Розпізнавання особи відбувається за допомогою системи Bank ID та електронного цифрового підпису. Обравши опцію "голосувати з BankID", користувач надає системі доступ до потрібних даних. Вона автоматично підтверджує особу громадянина України і користувач голосує.
Також за проєкти Громадського бюджету можна проголосувати в терміналах самообслуговування ПриватБанку
Для цього потрібно👇:
1. Вставити картку в термінал для авторизації в системі банку;
2. Обрати на головній сторінці "Голосування за проєкти міст";
3. Надати згоду на передачу даних сайту "Громадський проєкт", натиснувши "Голосувати";
4. Обрати проєкт з галереї або знайти його за номером/словом з назви в пошуку;
5. Ознайомитися з проектом і проголосувати.
Детальніше про особливості голосування за проєкти і подальші етапи планування та впровадження проєктів громадського бюджету читайте за посиланням:
http://voz.gov.ua/novini/4534-9-lystopada-2021-roku-rozpochynaietsia-golosuvannia-za-proiekty-biudzhetu-uchasti-terytorialnoi-gromady-mista-voznesenska.html