Конкурс проектів "Бюджет участі" 🙌👍☝

01 серпня 2021 року стартує 💥 конкурс проектів «Бюджет участі Територіальної громади міста Вознесенськ» на 2022 рік.

👉Запрошуємо ініціативних мешканців нашої громади, представників ОСН та ОСББ долучитись до цього конкурсу з метою залучення бюджетних коштів для реалізації власних ідей💡 та проектів, які сприятимуть у вирішенні питань з благоустрою, покращать рівень📈 та комфорт життя на території громади.
👛Загальний бюджет конкурсу – 500 000,0 грн.
Максимальна вартість великого проекту – 200 000,0 грн., малого проекту – 100 000,0 грн., тобто планується реалізувати 1 великий проект та 3 або більше малих.
Типи проектів:
· безпека та громадський порядок;
· енергозбереження;
· комунальне господарство;
· культура та туризм;
· навколишнє середовище;
· охорона здоров’я;
· соціальний захист;
· спорт;
· освіта;
· телекомунікації, зв'язок та інформаційні технології;
· транспорт.
👉Початок прийому проектів – 01 серпня 2021 року.
✍Завершення прийому проектів – 01 вересня 2021 року.
Терміни завершення оцінки комісією з питань Бюджету участі поданих проектів та виставлення їх на голосування – 08 листопада 2021 року.
Терміни початку і завершення голосування за проекти – 09 листопада по 28 листопада 2021 року.
Термін визначення проектів-переможців – 29 листопада -03 грудня 2021 року.
Проекти будуть реалізовуватися в 2022 році.
✍Проекти можна подати через електронну систему «Громадський проект» за посилання https://voznesenskaotg.pb.org.ua/, або на офіційному інтернет – порталі Територіальної громади міста Вознесенська http://voz.gov.ua/ в рубриці «Громадський проект». Дана система забезпечує автоматизацію процесів подання та представлення для голосування проектів, електронного голосування за проекти, зв'язку з авторами проектів, оприлюднення інформації щодо відібраних проектів та стану їх реалізації і підсумкових звітів про реалізацію проектів.
👩‍💻Консультації щодо етапів Бюджету участі, процесу підготовки та подання проектів, типи проектів, можна отримати у відділі стратегічного планування та розвитку апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за телефоном 3-27-18, адреса площа Центральна, 1 (ІІ поверх).
Шановні мешканці долучайтесь! Даний механізм дозволить Вам втілити власну ідею в життя та зробити свою громаду кращою!👍