Голосування за проекти!!!

Бюджет Участі

Сьогодні розпочалося електронне голосування за проекти Громадського бюджету на 2021 рік. Голосування триватиме до 06 грудня 2020 року.

Кожен мешканець може проголосувати за один маленький та один великий проект. Для голосування слід зареєструватися на сайті та обрати проекти за назвою, номером або за допомогою фільтрів. У голосуванні можуть брати участь громадяни України, які досягли 16 років і отримали паспорт громадянина України (ID-карта), зареєстровані та проживають на території територіальної громади.

 

Нагадаємо, цьогоріч у голосуванні беруть участь 8 проектів, з них: 7 малих та 1 великий проект.

 

Для перегляду проектів  кожен мешканець громади може увійти в систему «Громадський проект», перейшовши за посиланням https://voznesenskaotg.pb.org.ua/   з персонального комп’ютера чи мобільного телефону, також можливо скористатися рубрикою «Громадський проект» на офіційному інтернет порталі Територіальної громади міста Вознесенська http://voz.gov.ua/.

 

Як можна проголосувати за проект?

Голосування за проекти здійснюється тільки через електронний сервіс «Громадський проект». Ідентифікація особи, яка голосує, здійснюється за допомогою системи Bank ID та електронного цифрового підпису. Обравши опцію "голосувати з BankID", користувач надає системі доступ до потрібних даних. Вона автоматично підтверджує особу громадянина України і користувач голосує.

Також за проекти Громадського бюджету можна проголосувати в терміналах самообслуговування ПриватБанку

Для цього потрібно:

1.      Вставити картку в термінал для авторизації в системі банку;

2.      Обрати на головній сторінці "Голосування за проекти міст";

3.      Надати згоду на передачу даних сайту "Громадський проект", натиснувши "Голосувати";

4.      Обрати проект з галереї або знайти його за номером/словом з назви в пошуку;

5.      Ознайомитися з проектом і проголосувати.

 

Детальніше про особливості голосування за проекти та подальші етапи планування та впровадження проектів громадського бюджету читайте на інтернет-порталі «Бюджет участі: Громадський проект – Вознесенська ОТГ» в рубриці «Допомога» за посиланням https://voznesenskaotg.pb.org.ua/.